Friday, 01 June 2018 09:39

[EXPIRED] Studentermedhjælper søges til internationalt forskningscenter

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger 1-2 studentermedhjælpere til at assistere i et forskningsprojekt om hjernens udvikling hos børn på 11 år.

DRCMR er et forskningscenter inden for medicinsk MR billeddannelse og en del af Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Amager og Hvidovre Hospital. DRCMR kendetegnes af et meget tværfagligt og internationalt forskningsmiljø med ca. 75 forskere fra ca. 20 forskellige lande og en avanceret forskningsinfrastruktur. Centeret blev i 2014 tildelt Region Hovedstadens pris ”Global Excellence in Health”. Se mere om forskningen i centeret på www.drcmr.dk.

Jobbet

Som studentermedhjælper skal du hjælpe med forskellige forskningsopgaver hovedsageligt på DRCMR, Hvidovre Hospital (HvH). Opgaver og møder kan forekomme på Psykiatrisk Center Gentofte (PCK). Din opgave består hovedsageligt i først at orientere forsøgsdeltagerne (børnene og deres forældre) om, hvad der skal i løbet af en forsøgsdag, herunder forklare MR- og EEG-procedurerne. På selve dagen er din vigtigste opgave at følge børnene og deres familier rundt på afdelingen samt være hos barnet, mens han/hun bliver skannet og EEG-testet. Du har således en meget central rolle i at sikre, at barnet føler sig trygt gennem hele testdagen. Du skal også være med til at administrere forskellige computerbaserede, neurokognitive opgaver, en konditest på cykel og spørgeskemaer til barnet. Hvis du har interessen, er der også muligheden for at blive oplært i kvalitetssikring af MR-data.

Timetallet vil være gennemsnitlig 10 timer om ugen, men det præcise antal timer justeres fra uge til uge.

Da vi har mange internationale forskere er arbejdssproget både dansk og engelsk.

Vores forventninger til dig

Du skal være udadvendt og god til at kommunikere med andre, især børn. Du skal kunne arbejde selvstændigt og trives med at løse opgaver for dine kolleger.

Timerne vil primært ligge inden for normal arbejdstid (kl. 8-18) på torsdage, men en vis grad af fleksibilitet må påregnes. Vi forventer også, at du kan deltage i test af børnene én weekend om måneden. Det er helt afgørende, at du kan arbejde om torsdagen, hvis du vil komme i betragtning til jobbet. Vi står desuden og har et akut bemandingsproblem hen over sommeren, og det er derfor en fordel, hvis du kan arbejde de fleste torsdage i juli og august.

Vi lægger vægt på, at du har godt humør, stærke samarbejdsevner, interesser inden for forskning, er ansvarsbevidst og kan tage initiativ. Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til Matlab for at kvalitetssikre MR data, men dette er ikke påkrævet. Erfaring med MR billeddannelse og/eller EEG eller nogle af vores andre anvendte metoder er også en fordel, men ikke et krav. Du vil modtage gennemgående oplæring i de metoder, vi bruger i vores forskning.

Hvad tilbyder vi dig  

Et udviklende og udfordrende job i et spændende og internationalt forskningscenter, hvor du får praktisk erfaring og faglig udvikling i en organisation med mange muligheder.  

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen ønskes besat som studentermedhjælper afhængigt af kvalifikationer og lønnen forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Kontaktoplysninger 

Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til ph.d.-studerende Line Korsgaard Johnsen på , postdoc Ayna Baladi Nejad på eller chefkonsulent .

Ansøgning 

Vi skal modtage din online-ansøgning senest den 21. juni 2018 kl. 8.00. Samtaler vil blive holdt den 25. juni. Din første arbejdsdag er onsdag den 27. juni, og det er vigtigt du også kan arbejde den 28. juni. Udfyld ansøgningsformular samt vedhæft motiveret ansøgning og CV.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=212352&DepartmentId=18051&MediaId=4754