Thursday, 11 May 2017 13:13

[EXPIRED] Studentermedhjælper søges til internationalt forskningscenter

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger en studentermedhjælper til at assistere i et forskningsprojekt om hjernens udvikling hos børn på 11 år.

DRCMR er et stort forskningscenter inden for medicinsk magnetisk resonans billeddannelse og er en del af Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Amager og Hvidovre Hospital. DRCMR kendetegnes af et meget tværfagligt og internationalt forskningsmiljø med ca. 75 forskere fra ca. 27 forskellige lande og en avanceret forskningsinfrastruktur. Centeret blev i 2014 tildelt Region Hovedstadens pris ”Global Excellence in Health”. Se mere om forskningen i centeret på www.drcmr.dk.

Jobbet
Som studentermedhjælper skal du hjælpe med forskellige forskningsopgaver. En af opgaverne vil være at følge børnene og deres familier rundt på afdelingen samt være hos barnet mens han/hun bliver skannet, således at barnet føler sig trygt. Derudover vil en af opgaverne være kvalitetssikring af magnetisk resonans (MR)-data, som du vil blive oplært i.

Timetallet vil være ca. 10 timer om ugen. Da vi har mange internationale forskere er arbejdssproget både dansk og engelsk.

Vores forventninger til dig
Du skal være udadvendt og god til at kommunikere med andre, især børn. Du skal kunne arbejde selvstændigt og trives med at løse opgaver for dine kolleger.

Timerne vil primært ligge inden for normal arbejdstid (8-16), men en vis grad af fleksibilitet må påregnes.

Vi lægger vægt på, at du har stærke samarbejdsevner, er udadvendt, selvstændig og ansvarsbevidst, kan tage initiativ og at du har godt humør. Det er en fordel hvis du har erfaring med eller kendskab til Matlab.

Hvad tilbyder vi dig
Et udviklende og udfordrende job i et spændende og internationalt forskningscenter, hvor du får praktisk erfaring og faglig udvikling i en organisation med mange muligheder.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat som studentermedhjælper afhængigt af kvalifikationer og lønnen forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Kontaktoplysninger
Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til postdoc Ayna Baladi Nejad på eller postdoc Melissa Larsen på

Ansøgning
Vi skal modtage din online-ansøgning senest den 24.maj 2017 kl. 12:00. Samtaler vil blive holdt kort herefter. Tiltrædelse hurtigst muligt. Udfyld ansøgningsformular samt vedhæft motiveret ansøgning og CV.

Søg stillingen her.