Thursday, 11 May 2017 11:22

[EXPIRED] Studentermedhjælper med flair for sprog og IT samt interesse for forskning

Synes du, det lyder spændende at arbejde i et forskningscenter, hvor du skal redigere websider, bistå forskerne med administrative opgaver, kommunikation m.m., så er det måske dig vi står og mangler. Du skal fungere som forskningscentrets webredaktør, herunder være ansvarlig for at redigere og udvikle centrets hjemmeside i fællesskab med ledelsen og centrets it-ansvarlige. Hertil kommer administrative og praktiske opgaver i samarbejde med sekretæren.

Om os
Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) er et stort forskningscenter inden for medicinsk magnetisk resonans billeddannelse og er en del af Funktions- og Billeddiagnostisk enhed på Amager og Hvidovre Hospital (fysisk placeret på Hvidovre Hospital). DRCMR kendetegnes af et meget tværfagligt og internationalt forskningsmiljø med ca. 75 forskere fra ca. 20 forskellige lande og en avanceret forskningsinfrastruktur. Se mere om forskningen i centeret på www.drcmr.dk.

Om dig
Du er midt i din bachelor eller netop begyndt på din kandidat – studieretning er underordnet - men du skal have interesse for forskning og lyst til at arbejde i et internationalt miljø. Desuden har du flere af nedenstående kvalifikationer:
•Velformulereret og gode kommunikative evner
•Gode dansk- og engelskkundskaber
•Dygtig til IT og gerne kendskab til hjemmesiders generelle opbygning
•Gerne erfaring med: Joomla CMS (3T framework, purity III template)
•Selvstændig og serviceminded
•God til at samarbejde og løse opgaver med korte deadlines
•Interesse for forskning

Om jobbet
Da vi har mange internationale forskere og studerende, er det vigtigt, at du er flydende i både mundtlig og skriftlig dansk såvel som engelsk. Du bliver del af et inspirerende og engageret miljø med mange studerende. Omgangstonen er uformel og tempoet højt. Jobbet giver praktisk erfaring, indsigt i en forskers hverdag samt kendskab til den administrative del af livet på et hospital og et forskningscenter: IT, kommunikation, websider, sprog, generel administration. Der vil være stor mulighed for faglig udvikling, da vi er en organisation med mange muligheder og udfordringer. Vi er fleksible mht arbejdstid, men forventer at du kan arbejde 10-15 timer om ugen. Vi ser gerne, at du kan arbejde hos os i minimum 1-2 år.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Chefkonsulent Lene Cividanes eller tlf. 40 14 63 01

Ansøgningsfrist og jobstart
Ansøgningsfrist den 29. maj kl. 12:00, tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler forventes afholdt 1. og 2. juni.

Ansøgninger, inkl. CV, skal sendes elektronisk via Region Hovedstadens jobportal her.