DRCMR Logo 300px Color
 
Monday, 17 September 2018 10:11

[EXPIRED] Studentermedhjælper søges til internationalt forskningscenter

Drømmer du om et liv som forsker? Og synes du hjernestimulering lyder spændende, så er det lige dig vi har brug for!

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger en studentermedhjælper til at assistere, når vi laver forsøg, hvor vi stimulerer og/eller måler hjernens respons. I forsøgene indgår forskellige metoder – hovedsageligt Elektroencefalografi (EEG), Magnetisk resonanstomografi (MRI) og Transkraniel Magnetisk Stimulering (TMS).

DRCMR er et forskningscenter inden for medicinsk MR-billeddannelse og en del af Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Amager og Hvidovre Hospital. DRCMR kendetegnes af et meget tværfagligt og internationalt forskningsmiljø med ca. 75 forskere fra ca. 20 forskellige lande og en avanceret forskningsinfrastruktur. Centeret blev i 2014 og igen i 2017 tildelt Region Hovedstadens pris ”Global Excellence in Health”. Se mere om forskningen i centeret på www.drcmr.dk.

Jobbet

Som studentermedhjælper skal du hovedsageligt hjælpe med de praktiske opgaver omkring set-up og udførelse af forsøgene. Det betyder, at du fx hjælper med at gøre klar på forsøgsdagen, orienterer forsøgsdeltagerne og assisterer Ph.D.-studerende og forskere under udførsel af forsøgene, og med tiden også selv kan køre forsøgene. Efter forsøgene er du også ansvarlig for oprydning i forsøgslokalet samt for at gennemgå udstyr og sikre, at det fungerer/orienterer den ansvarlige forsker om eventuelle problemer. Hvis du har interessen og kompetencerne til det, vil du også blive bedt om at hjælpe med at analysere data. Kendskab til Matlab er en fordel, når analyseopgaverne skal udføres. Du vil blive lært op i både det praktiske arbejde relateret til både forsøgene og analysearbejdet.

Da vi har mange internationale forskere er arbejdssproget engelsk, men forsøgene vil oftest løbe af stablen på dansk, da forsøgspersonerne typisk er dansktalende.

Vores forventninger til dig

Du skal være udadvendt og god til at kommunikere med andre og sikre, at forsøgspersoner føler sig veloplyste og trygge. Du skal kunne arbejde selvstændigt og trives med at løse opgaver for dine kolleger.

Vi lægger vægt på, at du har godt humør, stærke samarbejdsevner, interesser inden for forskning, er ansvarsbevidst og kan tage initiativ. Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til Matlab, men dette er ikke påkrævet. Erfaring med MR-billeddannelse, TMS og/eller EEG er også en fordel, men ikke et krav. Du vil modtage gennemgående oplæring i de metoder, vi bruger i vores forskning.

Hvad kan vi tilbyde dig
Et udviklende og udfordrende job i et spændende og internationalt forskningscenter, hvor du får praktisk erfaring og faglig udvikling i en organisation med mange muligheder. Timetallet vil være omkring 10 timer om ugen, men det præcise antal timer justeres fra uge til uge. Der kan forekomme perioder med væsentligt flere timer, hvis det kan tilpasses dit studie. Forsøgene er ofte omkring 4 timer, og det vil nogle gange være en fordel at afvikle op til 2 forsøg på en dag, hvis muligt. Timerne ligger ofte inden for normal arbejdstid (kl. 8-18), men de kan også ligge i weekenderne, hvorfor en vis grad af fleksibilitet må påregnes.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat som studentermedhjælper afhængigt af kvalifikationer, og lønnen forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Kontaktoplysninger
Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til Ph.D.-studerende Janine Kesselheim (om de konkrete forsøg og opgaver) eller chefkonsulent Lene Cividanes . (generelle spørgsmål om DRCMR eller andet). 

Ansøgning
Vi skal modtage din online-ansøgning senest den 1. oktober 2018 kl. 8.00, hvilket gøres via vores RegionH-jobportal. Samtaler vil blive holdt 3. eller 4. oktober, og første arbejdsdag er snarest derefter. Udfyld ansøgningsformular samt vedhæft motiveret ansøgning og CV. Klik her.