DRCMR Logo 300px Color
 
Wednesday, 08 January 2020 10:38

[EXPIRED] Studentermedhjælper med interesse for neuroanatomi og billeddannelse søges

Er du er en haj til neuroanatomi og kunne tænke dig at blive en del af et stort klinisk hjerne-forskningsprojekt, så er det lige dig, vi leder efter!

Som studentermedhjælper skal du være med til at segmentere og klassificere læsioner i hjernens grå og hvide substans på billeder optaget i en MR-scanner. Du vil både få mulighed for at se på billeder fra patienter med Multipel Sklerose og fra raske forsøgspersoner. Projektet er en del af et større forskningsprojekt omkring kortikale læsioner i personer med multipel sklerose undersøgt med den nationale 7 tesla MR-scanner, der befinder sig på Hvidovre Hospital.  

Du skal hovedsageligt arbejde tæt sammen med Ph.d.-studerende Mads Just Madsen men også interagere med de øvrige forskere på DRCMR.

Vi forventer, at du allerede har kendskab til basal neuroanatomi, men du behøver ikke at have erfaringer med billeddannelse eller segmentering. Du vil blive grundigt oplært af erfarne specialister inden for området, og du vil dagligt kunne spare med Mads Just Madsen og andre kolleger.

Om os:                   

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) er et af Europas førende forskningscentre for MR-billeddannelse (www.drcmr.dk). Omkring 70 forskere fra et bredt udsnit af discipliner arbejder hver dag tæt sammen om at løse både basale og kliniske spørgsmål om hjernen og dens sygdomme. DRCMR indgår i Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Hvidovre hospital. Vi har derfor et tæt samarbejde med radiografer og radiologer og en yderst moderne MR-forskningsinfrastruktur.

Din profil:

Du skal være studerende på en videregående uddannelse og have:

  • Kendskab til og interesse for neuroanatomi
  • Gode IT-kundskaber og gerne erfaring med programmering
  • Interesse inden for billeddiagnostisk og billeddannende hjerne-forskning
  • Gode samarbejdskompetencer
  • Fleksible arbejdsmuligheder
  • Flydende på engelsk og dansk

Dine opgaver:

  • Indtegning og klassificering af læsioner fra 7T hjernescanninger
  • Deltagelse i ugentlige konsensuskonferencer for læsionsklassificering
  • Assistere udviklingen af undervisningsmateriale i forbindelse med segmentering af multipel sklerose læsioner
  • Assistere implementeringen af automatiserede læsion-segmenteringssoftware

Din stilling:

Du bliver ansat som studentermedhjælper på DRMCR i 6 måneder med mulighed for forlængelse. Den ugentlige arbejdstid vil være på 8-15 timer/ugen efter aftale. Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist og jobstart

Ansøgningsfrist den 20. januar 2020 kl. 12:00, tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler forventes afholdt i uge 5

Ansøgninger, inkl. CV og eksamensudskrift, skal sendes elektronisk via Region Hovedstadens jobportal - klik her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=222174&DepartmentId=18051&MediaId=5

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Ph.d. stud. Mads Just Madsen ( / +45 28 29 30 65).