DRCMR Logo 300px Color
 
Friday, 29 November 2019 11:38

[EXPIRED] Bioanalyst or radiographer interested in research (Danish-speaking)

DRCMR søger forskningsinteresseret bioanalytiker eller radiograf

Vil du bruge din praktiske erfaring i et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med vores forskere bidrager til at generere ny viden om hjernen og kroppen hovedsageligt ved hjælp af magnetisk resonans billeddannelse? Så er det måske dig, vi leder efter?

Du er en erfaren bioanalytiker eller radiograf, der har lyst til nye udfordringer i et sprudlende, internationalt forskningsmiljø med højt tempo og en uendelig pallette af igangværende projekter og nye ideer.  

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR)

DRCMR er et internationalt højtprofileret forskningscenter, der arbejder med magnetisk resonans billeddannelse med speciale i billeddiagnostik og hjernestimulering inden for basal og klinisk neurovidenskab. Centret har over 80 forskere og studerende fra mere end 20 forskellige lande tilknyttet. Vores arbejdssprog er engelsk. Vi er i høj grad finansieret af eksterne forskningsmidler, og derfor er det også helt afgørende for os, at vores forskning er relevant og i verdensklasse.

For mere information se www.drcmr.dk.

Din stilling

Du bliver en del af vores Reader Centre https://www.drcmr.dk/reader-centre.

Her skal du i fællesskab med det øvrige personale være med til at kvalitetssikre og analysere data i kliniske forskningsprojekter. Arbejdet omfatter bl.a. koordinering af større studier, vurdering og indtegning af læsioner på hjerneskanninger, udførelse af standardiserede analyser og evt. gennemførsel af MR-skanninger i en række forskningsprojekter. Du har mulighed for at sparre med både forskere og klinisk personale. Du vil også blive ansvarlig for en række mindre praktiske opgaver, som vi i fællesskab definerer, fx bestilling af varer eller lign.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i et forskningsmiljø med mange udfordrende opgaver. Din hverdag vil være en blanding af rutineprægede opgaver (fx indtegning) og overraskelser, der kræver akut handling (fx uventede fund). Arbejdstiderne er fleksible og der er ingen vagter. I Reader Centre har vi en flad struktur, hvor vi løser opgaver i fællesskab, og der er altid mulighed for at sparre med kollegerne. Vi har fokus på grundigheden og kvaliteten af arbejdet. Reader Centre bidrager til løsningen af DRCMR’s øvrige forskning, og du vil derfor blive en vigtig del af forskningsmiljøet. Vi holder fx løbende gruppemøder, forskningsmøder og personalemøder. 

Vi forventer, at du:

  • er uddannet radiograf, bioanalytiker eller lign., gerne med nogle års erfaring
  • er servicemindet og kan arbejde i team, og har lyst til at bidrage til gennemførslen af effektive og præcise forskningsstudier
  • er fleksibel i forhold til opgaver og miljø, da praktiske opgaver kan forekomme og samarbejdspartnere varierer fra projekt til projekt
  • er fortrolig med at kommunikere på både engelsk og dansk
  • er fortrolig med IT og ikke bange for at kaste dig ud i nye IT-mæssige udfordringer

Erfaring med forskning og/eller MR-scanninger er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Løn og ansættelse

Stillingen er fuld tid i 3 år med mulighed for forlængelse. Der er også mulighed for deltidsansættelse. Forventet startdato er d. 1. marts 2020 eller snarest derefter. Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og afhænger af personlige kvalifikationer.
 

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Karam Sidaros på eller 3862 3330.

Ansøgningsfristen er mandag d. 6. januar 2020. Ansøgningen indsendes via Region Hovedstadens jobportal, som du finder ved at klikke her.

Du bedes vedlægge motiveret ansøgning, CV samt relevante eksamenspapirer.  Alle interesserede kandidater opfordres til at søge uanset alder, køn, etnisk baggrund mv.