DRCMR Logo 300px Color
 
Monday, 05 October 2020 10:10

[EXPIRED] Studentermedhjælper søges til MR forskningscenter

Er du interesseret i neurovidenskab og teknikken bag magnetisk resonans (MR) skanning? Vil du gerne prøve at arbejde i et internationalt forskningsmiljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger en studentermedhjælper til at assistere med at indsamle data til et hjerneforskningsprojekt. I projektet undersøger vi, i hvilken grad høretab påvirker det auditive systems anatomi og funktion. Projektet er en del at et større forskningsprojekt, der udføres i samarbejde mellem forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, Harvard Medical School og MR-Forskningssektionen på Hvidovre Hospital.

Som studentermedhjælper vil du blive oplært i at udføre MR skanninger på raske forsøgspersoner. Du vil desuden blive oplært i kvalitetssikring af MR-data og få mulighed for at blive introduceret til MR-dataanalyse.

Om os:
Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) er et af Europas førende forskningscentre for MR-billeddannelse (www.drcmr.dk). Omkring 70 forskere fra et bredt udsnit af discipliner arbejder hver dag tæt sammen om at løse både basale og kliniske spørgsmål om hjernen og dens sygdomme. DRCMR indgår i Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Hvidovre hospital. Vi har derfor et tæt samarbejde med radiografer og radiologer.

Din profil:
Du er studerende på en længere, videregående uddannelse og har:

  • Interesse i at være en del af et stort tværfagligt forskningsprojekt
  • Flydende engelsk- og danskkundskaber
  • Interesse i billeddiagnostisk og billeddannende hjerne-forskning
  • Gode samarbejdskompetencer


Det er desuden en fordel, hvis du har:

  • Gode IT-kundskaber og gerne erfaring med programmering
  • Erfaring med at interagere med forsøgspersoner

Din stilling:
Stillingen ønskes besat som studentermedhjælper afhængigt af kvalifikationer og lønnen forhandles i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive ansat som studentermedhjælper på DRMCR i 6 måneder med mulighed for forlængelse. Den ugentlige arbejdstid vil typisk være på 6-15 timer om ugen. Arbejdstiderne vil primært ligge inden for normal arbejdstid (kl. 8-18), men en vis grad af fleksibilitet må påregnes. Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist og jobstart
Ansøgningsfrist er den 25. oktober 2020 kl. 12:00, og med tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler forventes afholdt ultimo oktober.

Ansøgninger, inkl. CV og eksamensudskrift, skal sendes elektronisk via Region Hovedstadens jobportal, som du finder ved at klikke HER.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte postdoc Søren Fuglsang ( / +45 61 70 33 53).